среда, 31 августа 2016 г.

«Нова пошта» вдруге за рік змінює тарифи на доставку

Компанія «Нова пошта» змінює підхід до тарифоутворення. За словами представників компаніі нова система тарифікації буде прозорішою та вигіднішою через впровадження нових категорій ваги і нових правил розрахунку вартості доставки для бізнесу. Всі зміни ініційовані на основі аналізу відгуків та побажань клієнтів і набувають чинності 1 вересня 2016 року.
Відтепер запроваджуються нові мінімальні вагові діапазони – 0,1 кг та 0,5 кг (раніше – від 1 кг). Це зумовлено тим, що ці категорії відправлень користуються підвищеним попитом як по Україні, так і за міжнародним напрямком. Вартість доставки в нових вагових категоріях стартуватиме від 18 грн в межах міста і від 25 грн по Україні, а документів (паперів, що вміщуються в конверт формату А4) – від 16 грн в межах міста і 20 грн по Україні. При цьому мінімальний тариф на адресну доставку документів знижується і становитиме 30 грн.
Водночас змінюються умови доставки відправлень вагою 1, 2 та 5 кг.
Як саме – дивіться у порівняльній таблиці

Вид відправлення
Новий тариф на доставку в межах міста (грн)
Новий тариф на доставку по Україні (грн)
Старий тариф на доставку по Україні (грн.)
Посилка вагою 0,1 кг
18
25
-
Посилка вагою 0,5 кг
20
30
-
Посилка вагою 1 кг
25
35
30
Посилка вагою 2 кг
30
40
35
Посилка вагою 5 кг
35
45
40
Крім того, набуває чинності новий, більш вигідний тариф на кур’єрську доставку в межах міста та передмістя для мільйонників – Києва, Одеси, Львова, Дніпра та Харкова. Відправка по місту та передмістю коштуватиме в середньому на 25-30% менше. Більше того, якщо раніше підключити тариф могли тільки інтернет-магазини у великих містах, то тепер ним зможуть користатися всі клієнти – від приватних до великих корпоративних – для доставки всіх видів відправлень.

Серед ключових змін для бізнес-клієнтів, які «Нова пошта» впроваджує у відповідь на запит з їхнього боку - прозора логіка розцінок на доставку вантажів. Так, з 1 вересня у «Нова пошта» діятиме новий діапазон ваги – до 20 кг, а також скасовуються колишні вагові діапазони для вантажів понад 30 кг. Це означає, що тарифікація відправлень вагою від 30 кг здійснюватиметься за кожен наступний кілограм (раніше вантажі тарифікувалися починаючи від 50 до 75 кг, від 75 до 100 тощо).

Змінюється також порядок розрахунку вартості доставки палетованих вантажів. Відтепер тариф формуватиметься на основі ваги та площі основи палети.
Враховуючи всі нововведення, оновлені тарифи «Нова пошта» залишаються найвигіднішими на ринку експрес-доставки з точки зору співвідношення ціни та якості сервісу.

Актуальні прайс-листи будуть опубліковані 1 вересня на сайті «Нова пошта» за посиланнями: для приватних  та бізнес-клієнтів.

«Нова пошта» продовжує надавати клієнтам безкоштовні сервіси, серед яких: інформування про статус відправлень шляхом SMS та у месенджері Viber, підйом на поверх посилок вагою до 30 кг, забезпечення фірмовими пакетами для дрібних посилок.

Комментариев нет:

Отправить комментарий